sâmbătă, 23 iulie 2011

Ultimul exemplu de servilism al conducerii ANCMRR

Nu este pentru prima dată când atragem atenţia pensionarilor militari proveniţi din M.Ap.N. că la nivelul conducerii ANCMRR se manifestă un servilism exagerat faţă de actuala putere reprezentată de preşedinte, primul ministru şi ministrul apărării. Ultimul exemplu îl reprezintă Comunicatul de presă al Biroului permanent al ANCMRR din data 16.06.2011 prin care se "...salută, în numele tuturor membrilor săi definitivarea procesului de revizuire a pensiilor în M.Ap.N.".
In cel mai pur stil demagogico - comunist, acţiunile desfăşurate de alţi pensionari militari, care nu sunt membri ai ANCMRR, sunt catalogate ca fiind denigratoare şi defăimătoare la adresa tuturor pensionarilor militari şi a Armatei în general, sub pretextul că se urmăresc "obscure scopuri politice".
Oare deviza ANCMRR "PATRIE, ONOARE, DEMNITATE" este valabilă numai pentru Biroul permanent şi cei cărora, prin încălcarea Constituţiei şi legilor ţării, li s-au mărit pensiile cu sume cuprinse între 100 şi peste 2000 lei ?
Conducerea ANCMRR consideră că deviza "PATRIE, ONOARE, DEMNITATE" a fost "intinată" şi de cei care au decedat atunci când au luat la cunoştinţă de conţinutul noilor decizii de pensionare ?
S-a mulţumit "conducerii de partd si de stat" şi în numele acestora şi a familiilor lor ?
In categoria celor "injosiţi" se regăsesc şi pensionarii militari cu grade superioare şi funcţii de răspundere care în urma aşa zisului "proces de revizuire", supraapreciat de ANCMRR, le-au rezultat pensii cu mult mai mici decât cele ale foştilor colegi şi subordonaţi ?
Acest comunicat al conducerii ANCMRR reprezintă opinia şi voinţa tuturor membrilor ASOCIAŢIEI sau este mulţumirea pentru zecile de milioane adăugate pensiilor unora din membrii conducerii ?
Ce parere aveţi dragi colegi despre faptul că actuala conducere ANCMRR "a fost şi va rămâne un partener de dialog" pentru M.Ap.N. şi conducerea statului care zi de zi încalcă Constituţia, legislaţia europeană şi naţională precum şi drepturile omului ?
Sperăm dragi colegi că nu aţi uitat că astfel de "PARTENERI" au permis transformarea noastră din cadre militare în rezervă şi retragere în "asistaţi sau beneficiari" !
PREŞEDINTELE FILIALE SECTOR 6
Col. (r) Marian TUDOR
Vă prezentăm fotocopia Comunicatului de presă al Biroului permanent al ANCMRR din data 16.06.2011