joi, 10 martie 2011

IN ATENTIA RESPOSABILULUI FINANCIAR SI A SECRETARIATULUI FILIALEI! AU UITAT SA NE CEARA SI DACA AVEM SIRETURI NEGRE SAU MARO LA PANTOFI ! TOATA SITUATIA CERUTA EXISTA LA SCMD BUCURESTI?!


In scopul alimentarii urgente a noului subcont al filialei dumneavoastra va rugam sa transmiteti la Secretariatul Tehnic, pe adresa sindicatulmilitarilor@gmail.com urmatoarele:

1. Un fisier (o pagina Word) care sa cuprinda:

· Denumirea filialei

· Numarul total de membri de sindicat aflati in evidenta filialei

· Total cotizatii incasate pe anul 2010

· Total cotizatii incasate pe anul 2011

· Numele si prenumele membrilor de sindicat care nu au prezentat la filiala dovezi ale platii cotizatiilor platite

· Data intocmirii situatiei

· Gradul, numele, prenumele si semnatura presedintelui sau secretarului filialei

· Stampila filialei

2. Un fisier (o pagina Excel) care sa cuprinda un tabel cu datele tuturor membrilor de sindicat, astfel:

· Nr. Crt

· Numele

· Prenumele

· CNP

· Data platii cotizatiei pt 2010

· Suma platita

· Data platii cotizatiei pt 2011

· Suma platita

In situatia membrilor de sindicat care nu au prezentat la filiala dovada achitarii cotizatiei (ordinul de plata de la banca), se va mentiona acest lucru in tabel, urmand ca Secretariatul Tehnic/Compartimentul financiar sa verifice situatia in extrasele de cont bancar.

Mentionez ca fisierul de la pct.1 - pagina Word - va fi tiparita de catre Secretariatul Tehnic, va primi numar de inregistrare si apoi va fi predata, pe semnatura, la Compartimentul financiar contabil. Numarul de inregistrare va fi comunicat si filialei, pentru a se putea urmari progresiunea rezolvarii acestei probleme si pentru ca documentul respectiv sa poata sta la baza operatiunii de regularizare din toamna acestui an.

Va rog, chiar daca ati mai trimis aceasta situatie, la oricare dintre compartimentele SCMD, sa o mai expediati inca odata pe e-mailul sus mentionat.

Pentru a simplifica toata aceasta procedura de evidenta si de urmarire a platii cotizatiilor, atat la nivelul filialelor cat si la nivel central, in acest an vom experimenta si vom implementa un nou program informatic specializat. De asemenea, vom trece, treptat, la un nou tip de site de Internet, mai apropiat de cerintele noastre.

Cu respect,

COORDONATOR SECRETARIAT TEHNIC,

Lt. Col. (r) Dumitru RINCIOG