miercuri, 9 octombrie 2013

RASPUNS LA CEREREA UNUI SEDIU IN CERCUL MILITAR CARACAL



  S-a cerut daca sunt respectate prevederile M-107/30.06.2005, si anume:
   Art.19.- (1) In spatiile in care functioneaza cercul militar, daca sunt disponibile, pot avea sediul ligi si asociatii ale cadrelor militare in activitate si in rezerva, ale veteranilor de razboi, cu aprobarea comandantului (in speta noastra  Comandantul U.M 01256 Caracal - lt.col. Ilinca Florin/sefului structurii/unitatii militare care are in subordinea cercului militar. 
        Cat de incalcit raspunde ........In opinia noastra SCMD nu este nici liga nici asociatie care sa functioneze potrivit O.G.26/2000. Ca atare, pentru solutionarea cererii dumneavoastra va rugam ca SCMD sa se adreseze structurilor de specialitate ale MApN.
            (2)  Utilizarea spatiilor cercului militar ca sedii ale ligilor sau asociatiilor se realizeaza in baza unui contract, incheiat pe o perioada de un an calendaristic, cu drept de prelungire, care sa asigure cel putin recuperarea costurilor privind utilitatile si a celorlalte cheltuieli aferente.

SA DEMONSTREZE CA ART.19 DIN ORDINUL M-107/2005 ...este asa cum este inserat in documentul de mai sus - A/2654 din 07 octombrie 2013.


SCMD--conform legii 54/2003 ( infiintat in 2009 )...ale cadrelor militare in rezerva si in retragere care adera la statutul, scopul si obiectivele sindicatului, care au calitatea de membri de sindicat, in conditiile prezentului statut. ( dl. lt.col. Ilinca Florin a luat la cunostinta de toate documentele ale SCMD in data de 20.05.2013).

Atentie la urmatoarele formulari din o convorbire telefonica :
          - ,,  ....ce te,, arde,,  ma asa tare......
          - ,, .....sunteti informat prost.....
          - ,,......sunteti un reclamagiu...
          -,, ......voi rezervistii sunteti odihniti...

LÍGĂ, ligi, s. f. Uniune, asociație sau coaliție de state, orașe, de societăți sau de indivizi, constituită în vederea realizării unui țel comun. – Din fr. ligue, it. liga. 
Sursa: DEX